Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší projekt bytového domu ve Velké Bíteši, ulice Kapitána Jaroše na parcelách 2051 a 2038/1. Parcely, na kterých se řeší projekt, jsou mírně svažité. Bytový dům je celopodsklepený a má tři nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Obvodové nosné konstrukce v nadzemním podlaží navrženy z keramických tvárnic Porotherm doplněné kontaktním zateplovacím systémem podle zásad ETICS. V suterénu jsou obvodové nosné konstrukce navrženy z tvarovek ztraceného bednění systému BEST doplněné výztuží a opatřeny tepelnou izolací. Vodorovné nosné konstrukce jsou navrženy jako skládané stropy, nosníky Porotherm a stropní vložky Miako. Objekt je zastřešen plochou jednoplášťovou střechou. V bytovém domě je navrženo 9 bytových jednotek různých dispozičních řešení.
This bachelor’s thesis deals with a project of an apartment building in Velká Bíteš, Kapitána Jaroše street on plots no. 2051 and 2038/1 that are slightly sloping. The apartment building is partial basement, it has three above ground floors and one basement. The external wall of the above ground part of the project is made of Porotherm clay blocks complemented with thermal insulation systém according to ETICS. The external wall of the basement is made of concrete block BEST which is provided with thermal insulation. Horizontal load-bearing structures are made as ceiling Porotherm with ceiling blocks Miako. The builng is roofed with a warm flat roof. There are 9 flasts with a different layout design suggest.
Description
Citation
KOLÍSEK, A. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Aleš Kolísek seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO