Bytový dům ve Znojmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace bytového domu ve Znojmě, který je umístěn v těsné blízkosti centra města. Jde o třípodlažní, částečně podsklepený objekt. Celkem se v bytovém domě nachází 10 bytů a 1 studio. V přízemí jsou navrženy 4 provozovny. Konstrukční systém je navržen jako zděný z cihelného systému Porotherm. Obvodové zdivo je zatepleno pomocí systému ETICS. Stropní konstrukce se skládá z prefabrikovaných panelů Spiroll. Zastřešení objektu je řešeno pomocí ploché střechy.
The bachelor’s thesis aims to elaborate on the project documentation of the residential building in Znojmo, which is located close to the city center. It is a three-storey building with a partial basement. There are 10 apartments and 1 studio in total located in the residential building. There are 4 shops designed on the ground floor. The structural system of the building is designed as a masonry Porotherm system. Fasade is insulated with an external thermal insulation system (ETICS). The floor structure consists of a prestressed concrete floor slabs Spiroll. The roofing of the building is solved by a warm flat roof.
Description
Citation
KRÁTKÁ, K. Bytový dům ve Znojmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka Kristýna Krátká seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům ve Znojmě~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO