Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem zpracování bakalářké práce je návrh novostavby samostatně stojícího bytového domu v Dlouhé Třebové. Forma odpovídá projektové dokumentaci pro provedení stavby. Jedná se o dvoupodlažní, podsklepený objekt s plochou střechou založený na základových pasech. V nadzemních podlažích jsou řešeny 4 bytové jednotky pro 16 lidí. V suterénu se nachází garáže, sklepní kóje pro každý byt, technické zázemí a společné prostory s kolárnou. V prvním a druhém nadzemním podlaží se nachází 4 totožné byty 4+kk. Konstrukční systém je zděnný, ze zdících prvků Porotherm a v podzemním podlaží doplněn železobetonovým systémem. Stropní konstrukce je z předpjatých ŽB. panelů Spiroll.
The subject of the bachelor thesis is the design of a new building of a detached residential building in Dlouhá Třebová. The form corresponds to the design documentation for the construction. It is a two-storey, basement building with a flat roof based on foundation strips. There are 4 housing units for 16 people in the above-ground floors. In the basement there is a garage, a cellar for each apartment, technical facilities and common areas with a bicycle room. On the first and second floor there are 4 identical 4-bedroom apartments. The structural system is masonry, made of masonry elements Porotherm and in the underground floor it is reinforced with reinforced concrete system. The ceiling structure is of prestressed reinforced concrete. panels Spiroll.
Description
Citation
LÁSKO, T. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Anton Puškár, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Adéla Kainráthová - tajemník, Ing. Filip Čmiel, Ph.D - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Dáša Sukopová - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Tomáš Lásko seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO