Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace stavby Bytového domu v Kroměříži. Objekt má atypický tvar složený ze dvou čtverců. Bytový dům je navržen pro 32 osob. Objekt je navržen jako čtyřpodlažní, podsklepený. V podzemním podlaží se nachází prostory pro skladování, technické zázemí a volnočasové aktivity. V prvním podlaží se nachází hlavní vstup a dva byty, v druhém až čtvrtém podlaží se nachází pouze byty. Objekt je zděný z cihelných bloků se železobetonovou filigránovou stropní konstrukcí a plochou střechou.
This bachelor thesis deals with the elaboration of project documentation of the construction of the Apartment building in the Kroměříž. The object has an atypical shape composed of two squares. Apartment building is designed for 32 people. The building is designed as a four-storey and house with a cellar. On the underground floor there are storage areas, technical backgrounds and free times activities. On the first floor is a main entrance and two flats, on the second to four flor are just flats. The building is bricked from brick block with filigree floor slab and with a flat roof.
Description
Citation
MALINA, T. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Petr Jelínek - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Tomáš Malina seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO