Novostavba bytového domu v Příboře

Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu v obci Příbor. Jedná se o částečně podsklepený, volně stojící bytový dům se třemi nadzemními podlažími obsahující 9 bytových jednotek. V každém nadzemním podlaží se nachází 3 bytové jednotky. Zdivo objektu je navrženo částečně ze ztraceného bednění a z keramických tvarovek. Stropní konstrukce budovy je tvořena železobetonovými monolitickými stropy. Střešní konstrukce je řešena jako jednoplášťová plochá střecha. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This bachelor thesis deals with designing an apartment building in Příbor. It is a detached building with partial basement and three above-ground floors including nine dwellings units. On each floor there are three dwelling units. Masonry is designed partly with permanent formwork and ceramics blocks. Ceiling system is based on rein forced concrete. Roof construction is a single-skin flat profile roof. The thesis includes project documentation for counstruction work.
Description
Citation
MURGAŠOVÁ, D. Novostavba bytového domu v Příboře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Andrea Bílková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Dominika Murgašová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Novostavba bytového domu v Příboře~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO