Stavba pro bydlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby bytového domu v Dolních Břežanech. Jedná se o samostatně stojící objekt o čtyřech nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. V podzemním podlaží jsou umístěny sklepní kóje, technické zázemí a další společné prostory. V nadzemních podlažích se nachází celkem dvacet bytových jednotek. Stavba je navržena jako zděný objekt s monolitickými železobetonovými stropními konstrukcemi. Podzemní obvodové nosné konstrukce jsou provedeny z betonových tvárnic ztraceného bednění. Nadzemní konstrukce jsou provedeny z keramických tvárnic. Založení objektu je realizováno pomocí základových pasů. Zastřešení objektu je rešeno jednoplášťovou plochou střechou.
The subject of the bachelor thesis is the processing of project documentation for the construction of a residential building in Dolní Břežany. It is a detached building with four above-ground floors and one underground floor. In the basement there are cellars, technical facilities and other common areas. There are a total of twenty housing units in the above-ground floors. The building is designed as a masonry system with cast-in-place reinforced concrete floor. Underground external loadbearing wall are made of concrete permanent formwork. The above-ground structures are made of clay masonry. The foundation of the building is carried out by means of foundation strips. The roof of the building is covered with a warm flat roof.
Description
Citation
PEŠAVA, P. Stavba pro bydlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc. - místopředseda, Ing. Bc. Aneta Aya Hnízdilová - tajemník, Ing. Ing. Veronika Mynaříková - tajemník, Ing. Pavel Vlček, Ph.D - člen, Ing. Monika Manychová, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Petr Pešava seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Stavba pro bydlení~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO