Rodinný dům s květinářstvím

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh novostavby rodinného domu s květinářstvím. Stavba je umístěna v obci Hutisko – Solanec, okres Vsetín. Objekt je samostatně stojící, dvoupodlažní a částečně podsklepený. Dům je určený pro trvalé bydlení čtyřčlenné rodiny. Půdorys domu je nepravidelného tvaru, který vychází z tvaru pozemku. Zastřešení stavby je řešeno sedlovou střechou. Objekt je založen na základových pasech z prostého betonu. Svislé nosné konstrukce jsou navrženy z keramických tvárnic Heluz a betonových tvárnic ztraceného bednění. Nosná konstrukce střechy je tvořena vaznicovým krovem a prefabrikovanými dřevěnými vazníky. Dům je rozdělen na obytnou část a květinářství.
The aim of this bachelor thesis is a design of new building detached house with florist. Construction is situated in the village of Hutisko – Solanec in the Vsetín district. The building is a detached house, it has two floor and a partial basement. The detached house is designed for permanent housing for a four member family The floor plan of the building is of an irregular shape, based on the shape of the land parcel. The house roofing is designed with a gable roof. The construction is based on plain concrete strip foundations. The vertical load-bearing structures are designed to be bulit of clay blocks Heluz and concrete blocks of permanent formwork. The load-bearing roof assembly is built of timber roof truss and prefabricated timber truss girders. The building is divided into a living area and florist.
Description
Citation
POBUCKÁ, S. Rodinný dům s květinářstvím [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Anton Puškár, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Adéla Kainráthová - tajemník, Ing. Filip Čmiel, Ph.D - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Dáša Sukopová - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Slávka Pobucká seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s květinářstvím~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO