Bytový dům BC8

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu ve Zdounkách u Kroměříže. Jedná se o podsklepený bytový dům, samostatně stojící objekt na svažitém terénu. Objekt bytového domu má 2 nadzemní podlaží, podkroví a jedno podzemní podlaží. Celkem se skládá z 5ti bytových jednotek s různou velikostí a dispozicí. Na prvním podlaží se nachází dvě bytové jednotky, ve druhém podlaží jsou dvě bytové jednotky a v podkroví jedna bytová jednotka. Objekt je navržen z konstrukčního systému z keramických tvárnic. Stropy jsou z keramických vložek a nosníků, střecha je sedlová se střešní taškou pálenou. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This thesis describes the design of apartment building in Zdounky in Kromeriz. It is a cellar apartment house, standing on the slopes. The apartment building has one basement and free above. Total consists of 5 units of different size and possible. On the first floor are two flat, on the second floor are two flat and on the third floor i sone flat. An object is construction of the ceramic blocks. Ceilings are of ceramic liner and the beams, the roof is gabled roof bag barn. The work includes project documentation for the construction.
Description
Citation
CHYTILOVÁ, P. Bytový dům BC8 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc. - místopředseda, Ing. Bc. Aneta Aya Hnízdilová - tajemník, Ing. Ing. Veronika Mynaříková - tajemník, Ing. Pavel Vlček, Ph.D - člen, Ing. Monika Manychová, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Pavlína Potočná seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům BC8~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO