Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu v Holešově. Objekt bytového domu má jedno podzemní podlaží a 3 nadzemní. Budova je navržena jako objekt s pěti bytovými jednotkami. V prvním a v druhém podlaží se nachází 2 byty, ve třetím podlaží je 1 byt. Konstrukční systém je navržen jako zděný z keramického systému Porotherm. Suterénní zdivo je z betonových tvárnic ztraceného bednění. Zastřešení je řešeno vegetační plochou střechou. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby. Součástí projektové dokumentace je také základní posouzení objektu z hlediska stavební fyziky.
This thesis describes the design of a apartment building in Holešov. The apartment building has one basement and three above. The building is designed as an object with five apartment units. On first and second floor are situated 2 flats and on third floor is only 1 flat. The construction system is designed as ceramic Porotherm system. Basement masonry is made of the permanent concrete formwork. Roofing is solved by flat green roof. The work includes project documentation for the construction. Part of the project documentation is also a basic assessment of the building in terms of building physics.
Description
Citation
REMEŠOVÁ, K. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Andrea Bílková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Kristýna Remešová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO