Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je novostavba bytového domu v Boskovicích. Objekt bude mít jedno podzemní podlaží a tři nadzemní podlaží s obytným podkrovím. V podzemním podlaží je hromadná garáž se zakládacím parkovacím systémem. První nadzemní podlaží má dva byty, z toho jeden je bezbariérový. V druhém nadzemním podlaží jsou také dva byty a v posledním podlaží je jeden byt se střešní terasou. Hlavní vstup je navržen na jihovýchodní stranu. Vjezd do pozemní garáže je z komunikace obytné zóny situované na severozápadě. Bytový dům je navržen ze stěnového konstrukčního systému s montovanou a částečně monolitickou železobetonovou konstrukcí. Střecha je šikmá dvouplášťová valbová.
The subject of this bachelor thesis is a new building of an apartment house in Boskovice. The building will have one underground floor and three above-ground floors with a residential attic. In the underground floor there is a collective garage with a double deck car parking system. The first floor has two flats, one of which is designed for people with reduced mobility and movement . There are also two apartments on the second floor and one apartment with a roof terrace on the third floor. The main entrance is designed to the southeast. The entrance to the garage is from the residential area located in the northwest. The apartment building is designed from a single masonry construction system with a prefabricated and partly monolithic reinforced concrete structure. The roof is designed as double layer dormer roof.
Description
Citation
RŮZNAR, D. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Daniel Různar seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO