Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby bytového domu. Jedná se o objekt se čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V nadzemních podlažích se nachází 7 bytů s kavárnou pro veřejnost, v podzemním podlaží se nachází společné prostory domovního vybavení. Součástí podzemního podlaží jsou také garáže, kde jsou umístěny parkovací plošiny, které zajišťují parkovací stání pro 7 automobilů. Část střechy nad garážemi zároveň slouží jako zimní zahrada pro kavárnu nacházející se v 1.NP. Střecha nad 4.NP je řešena jako plochá, jednoplášťová. Objekt je navržen ze systému HELUZ, obvodové stěny garáží jsou navrženy ze ztraceného bednění BEST.
The aim of the Bachelor thesis is elaboration of a design documentation for execution of an apartment house. It is a building with four above-ground floors and one under-ground floor. There are 7 apartments with a cafe for public, in the under-ground floor there are common premises of the house equipment. Part of the under-ground floor are also garages, where a parking platforms are located. Parking platforms provide a parking space for 7 cars. A part of roof above garages also serves as a winter garden for the cafe located in the ground floor. The roof above the top floor is designed as a flat, one-layer. The building is designed from a HELUZ system and the external wall and the floor structure of garage are designed from permanent formwork.
Description
Citation
SLATINSKÁ, M. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Michaela Slatinská seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO