Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh novostavby samostatně stojícího bytového domu ve Velké Bíteši, ve formě části projektové dokumentace pro provedení stavby. Jedná se o čtyřpodlažní celopodsklepený objekt s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími. Objekt je založen na základových pasech, zastřešený jednoplášťovou nepochozí plochou střechou. V nadzemních podlažích je řešeno 9 bytových jednotek o velikosti 3+kk s balkóny a 1+kk bez balkónů. V suterénu je umístěna technická místnost a sklepní kóje pro každou bytovou jednotku. Konstrukční systém je stěnový, příčný, zděný z pálených cihelných bloků. Stropní konstrukce jsou z části monolitické železobetonové a z části skládané z nosníků a cihelných vložek s nadbetonávkou. Celý objekt je zateplen kontaktním zateplením.
The subject of the bachelor thesis is the design of a new building of a detached apartment building in Velká Bíteš. It is presented as a form part of the project documentation for a building construction. It is a four-storey basement building with one underground and three above-ground floors. The building is based on foundation strips, covered with a single-walled flat roof. There are 9 flats 3 rooms with kitchen with balconies and 1 room with kitchen without balconies. In the basement there is a utility room and a cellar for each housing unit. The construction system is wall, transverse, brick made of burnt brick blocks. Ceiling structures are partly monolithic reinforced concrete and partly composed of beams and brick inserts with over-concrete. The whole building is insulated by contact thermal insulation.
Description
Citation
SOTOLÁŘ, V. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Anton Puškár, Ph.D. - předseda, Ing. Danuše Čuprová, CSc. - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Adéla Kainráthová - tajemník, Ing. Filip Čmiel, Ph.D - člen, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Václav Sotolář seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO