Bytový dům ve Křoví

Abstract
Tato bakalářská práce řeší návrh a vypracování projektové dokumentace bytového domu. Objekt se nachází v obci Křoví na parcele číslo 756/50. Objekt je čtyřpodlažní, podsklepený. Nachází se v něm sedm bytových jednotek a jeden prostor k pronájmu. V suterénu se nachází společné prostory a sklepní kóje pro každý byt. Konstrukční systém bytového domu je řešený z keramických tvárnic Porotherm 30 Profi a stropní konstrukce je z nosníků a vložek Porotherm. Svislé nosné konstrukce v suterénu objektu jsou tvořené ze ztraceného bednění. Objekt je zateplený kontaktním zateplovacím systémem. Střešní konstrukce je plochá střecha s klasickým pořadím vrstev.
This bachelor´s thesis deals with design and elaboration of project dokumentation of apartment building. The building is located in a village called Křoví on plot No. 756/50. The apartment building have four above-ground floor and one place for a rent. In the basement there are situated social spaces and cellars for each flat. The structural system of building is designed from clay block Porotherm 30 Profi and the floor structure is designed from prefabricated rib-and-filler floor Porotherm. Vertical load-bearing structure on the basement is designed from permanent formwork. The building is insulated witr contact thermal insulation. The roof construction is designed as a warm flat roof.
Description
Citation
DVOŘÁČKOVÁ, K. Bytový dům ve Křoví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Karolína Trojanová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům ve Křoví~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO