Rodinný dům na Nových Dvorech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vypracováním projektové dokumentace pro provádění stavby pro rodinný dům na Nových Dvorech. Rodinný dům je navržen částečně podsklepený s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Jedná se o samostatně stojící objekt tvaru L. Zastřešen částečně plochou a částečně sedlovou střechou. Zdivo nad terénem je z tvárnic Porotherm, zdivo pod terénem je navrženo ze ztraceného bednění objekt je zateplen systémem ETICS . Založení domu je navrženo na betonových základových pasech. Stropy jsou navrženy jako železobetonové desky. Schodiště bude železobetonové. Krov je navržen jako hambálková soustava. Střešní krytina bude skládaná betonová taška. Plochá střecha je navržena vegetační.
This bachelor thesis deals with the elaboration of the project documentation for the construction of the new family house in Nové Dvory. This family house is designed with partial basement with one floor and an attic flat. I tis a free-standing object in the L-form. The house is roofed partly with a flat roof and partly with a gable roof. The masonry above the terrain consists of the Porotherm blocks. The masonry under the terrain consists of the permanent formwork. The object is insulated with the ETICS thermal insulation system. The foundation construction is designed on the concrete strip footing. The ceilings are constructed as reinforced concrete slabs. The stairs will be also of the einforced concrete. The roof truss is designed as collar beam system. The roof covering will be the prefabricated concrete tile. The flat roof is projected as green roof.
Description
Citation
TRUHLÁŘ, J. Rodinný dům na Nových Dvorech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Jan Truhlář seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům na Nových Dvorech~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO