Bytový dům v Pelhřimově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší projektovou dokumentaci pro provedení stavby novostavby bytového domu v Pelhřimově. Jedná se o částečně podsklepený objekt se dvěma nadzemními podlažími. V bytovém domě je celkem navrženo pět bytů. Ke každému bytu náleží jedna sklepní kóje v suterénu. Svislé nosné zdivo je z keramických tvárnic POTOTHERM doplněných kontaktním zateplovacím systémem. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou s kačírkem.
Bachelor thesis deals with documentation for the execution of the construction of new building apartment house in Pelhřimov. It is the house with two above-ground floors with partial basement. The apartment building has five flats. Every flat has one cellar in basement. The loadbearing masonry is designed from clay bricks POTOTHERM with contact thermal insulaton system. The objekt is roofed with a flat roof with a pea gravel.
Description
Citation
VANĚK, P. Bytový dům v Pelhřimově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Tatiana Rebrova - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Petr Vaněk seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům v Pelhřimově~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO