Problematika kurzových rozdílů a DPH v Unipletu a.s. Třebíč

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé bakalářské práce je řešení problematiky kurzových rozdílů a DPH v Unipletu a. s. v Třebíči. V první části práce je popsána teorie k tomuto tématu. V druhé části práce se zabývám historií a současnou situací společnosti, popisuji daný problém a navrhuji taková řešení, která jsou pro společnost přínosná i méně přínosná.
The content of my work is solving exchange differences and VAT in the Uniplet a.s. company in Třebíč. In the first part of my work there is described the theory of this them. In the second part I deal with the history and present situation of the company, I describe the query and suggest such sollutions, that can be more or less useful for the company
Description
Citation
SMRČKOVÁ, J. Problematika kurzových rozdílů a DPH v Unipletu a.s. Třebíč [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Miroslav Čáslavský (předseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO