Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem novostavby samostatně stojícího bytového domu, který se nachází v katastrálním území obce Bukov na Moravě. Celý objekt je podsklepený a má 3 nadzemní podlaží, ve kterých se nachází jednotlivé byty. V objektu se nachází 10 bytových jednotek o celkové dispozici 4x 1+kk, 4x 2+1 a 2x 3+1. Parkování pro obyvatele bytového domu je navrženo před objektem na pozemku investora. Obvodové konstrukce suterénu jsou tvořeny z tvárnic ztraceného bednění BTB, které jsou doplněny o kontaktní zateplení. Nadzemní podlaží jsou zděna z keramických tvárnic HELUZ. Stropní konstrukce jsou navrženy z keramických vložek HELUZ MIAKO a nosníků POT. Objekt je zastřešen sedlovou střechou ze sbíjených dřevěných vazníků o sklonu 22°. Bakalářská práce je zpracována v rozsahu projektové dokumentace pro provedení stavby.
This bachelor thesis is based on construction of new building self-standing block of flats, which is located in cadastral territory of Bukov in Moravia. Object has basement and three aboveground floors containing particular flats. Building contains ten flats of total disposition 4× 1 + kk, 4× 2 + 1 and 2× 3 + 1. Parking lot is projected in front of the object on the land of investor. Peripheral construction of basement is made from blocks BTB (sacrificial formwork) and contact thermal insulation system. Aboveground floors are built from ceramic blocks HELUZ. Ceiling constructions are projected from ceramic flu liners HELUZ MIAKO and girders POT. Object is covered by gable roof made from wooden frame-work structures with connector plates in angle of 22°. The bachelor thesis has been elaborated in the form of project documentation for realization of the construction.
Description
Citation
VRBKA, J. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Jiří Vrbka seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO