Favorit Brno / cyklistický stadion - bikrosová dráha / - architektonická studie - design

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je vypracovat architektonický návrh stadionu pro dráhovou cyklistiku. Jedná se o krytou halu umístěnou v Brně Komárově na území sportovního areálu Hněvkovského. Současně se studií samotného objektu je zpracován i urbanistický návrh celého území. Areál nabízí široké spektrum sportovišť pro rekreační i vrcholové sportovce a nová hala velodromu by měla být dominantou celého území. Stavba poskytuje zázemí významnému cyklistickému klubu TJ Favorit Brno, reaguje na současné požadavky dráhové cyklistiky a umožňuje tak pořádání i mezinárodních závodů.
The aim of the diploma thesis is the architectural design of the stadium for track cycling. It deals with a covered hall, which is located in the area of Komárov on the territory of the sports resort Hněvkovského. The urban design ofthe territory is elaborated simultaneously with the study of the hall. The resort offers a wide range of sport fields for recreational as well as top athletes, and the new velodrome hall should dominate the entire area. The buildingprovides background for the important cycling club TJ Favorit Brno. It also responds to the current requirements of track cycling and thus enables the organization of international races.
Description
Citation
HORČIČKOVÁ, A. Favorit Brno / cyklistický stadion - bikrosová dráha / - architektonická studie - design [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Ing.arch. Tomáš Zlámal - předseda, prof.Ing.arch.Akad. Ivan Petelen, PhD. - místopředseda, Ing. arch. Petra Matoušková - tajemník, doc. Ing. arch. Michal Hronský, PhD. - člen, Ing. arch. Petr Hubáček, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Komise konstatovala, že v diplomové práci jsou hrubé chyby a nedostatky jak v provozním, tak v konstrukčním řešení stavby. Komise doporučuje podmínky reprobace: studentka zadanou práci podstatně přepracuje a předloží k obhajobě znovu ve stanoveném termínu. Studentka byla seznámena s odůvodněním a rozhodnutím komise.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO