Sportovně - rekreační centrum Vsetín, Ohrada

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Návrh sportovně rekreačního centra ve Vsetíně řeší kompletní revitalizaci nevyužitého území na okraji města v části Ohrada. Cílem projektu je oživení špatně přístupného a zanedbaného areálu a jeho využití nejen pro celou řadu sportovních aktivit, ale i pro odpočinek a trávení volného času. Celý areál má být volně přístupný a otevřený pro široké spektrum veřejnosti. V areálu jsou navrženy čtyři hlavní objekty: víceúčelová sportovní hala, hotel, tenisový klub a objekt rychlého občerstvení s cykloservisem. Na volných plochách mezi těmito objekty je umístěno fotbalové hřiště, basketbalové hřiště a hřiště pro malou kopanou, dále dvě lezecké stěny, venkovní posilovna a parkourová plocha s překážkami. Zbytek ploch tvoří chodníky a volné travnaté plochy určené k odpočinku a rekreaci návštěvníků.
The design of the sports and recreation center in Vsetín solves the complete revitalization of the unused territory on the periphery of the town in the Ohrada district. The aim of the project is to revive the poorly accessible and neglected area and its use not only for a wide range of sports activities, but also for leisure activities and recreation. The whole area should be freely accessible and open to a wide range of public. Four main buildings are designed in the complex: a multi-purpose sports hall, a hotel, a tennis club and a snack bar with a bicycle service. There is a football field, a basketball court and a small football pitch on the open spaces between these objects, as well as two climbing walls, an outdoor gym and a parkour area with many obstacles. The rest of the areas are pavements and free grass areas intended for leisure and recreation of visitors.
Description
Citation
NÉMETH, O. Sportovně - rekreační centrum Vsetín, Ohrada [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Ing.arch. Pavel Rada - předseda, doc. Ing. arch. Petr Dýr, Ph.D. - místopředseda, Mgr. Markéta Žáčková, Ph.D. - tajemník, Ing. arch. Lukáš Ležatka, Ph.D - člen, Ing.arch. Pavel Šimeček - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Bc. Ondřej Németh seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Sportovně - rekreační centrum Vsetín, Ohrada~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO