Řešení brownfields v rámci České republiky - Tepna Náchod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce Řešení brownfields v rámci České republiky – Tepna Náchod, řeší nevyužívané území po bývalé textilní továrně v těsné blízkosti historického jádra města. Práce se zabývá analýzou současného stavu území, jeho problémy a návrhem nově urbánní struktury. Zaměřuje se na práci s veřejným prostorem, blokovou strukturou navazující na historické jádro a napojením území na jeho okolí. Cílem je vytvoření fungující městské struktury v zajímavé lokalitě města.
Diploma thesis The Brownfield solutions within the Czech republic - Tepna Náchod, solves the unused territory after the former textile factory in close proximity to the historical centre of the city. The thesis deals with the analysis of the current state of the territory, its problems and the proposal of the new urban structure. It focuses on working with public space, a block structure linked to the historical centre and connecting the area to its surroundings. The aim is to create a functioning urban structure in an interesting city location.
Description
Citation
SOŠKA, J. Řešení brownfields v rámci České republiky - Tepna Náchod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Ing. arch. Milan Košař - předseda, doc. Ing. arch. Gabriel Kopáčik, Dr. - místopředseda, Ing. arch. Yvona Boleslavská, Ph.D. - tajemník, Akad. Ing. arch. Jan Velek - člen, Ing. arch. Josef Sátora, CSc. - člen, doc. Ing. Jan Pavlíček, CSc. - člen, doc. Ing. Jaroslav Raclavský, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Bc. Jakub Soška seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Řešení brownfields v rámci České republiky - Tepna Náchod~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO