Minimalistický správce aplikací a souborů pro OS Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit mobilní aplikaci pro operační systém Android. Aplikace má být minimalistický správce souborů a aplikací. Po důkladné analýze a širokém studiu byla aplikace navrhnuta a implementována. Splnila požadavky a naplnila stanovené cíle. Výsledkem této práce je jedinečný minimalistický a plně funkční správce podporující velký rozsah zařízení a je nenáročný na systém.
The aim of this thesis is to create a mobile application for the Android operating system. The application is supposed to be a minimalist file manager and launcher. After thorough analysis and extensive study, the application was designed and implemented. It met the requirements and fulfilled the set goals. The result of this work is a unique minimalist and fully functional application that supports a wide range of devices and has low system requirements.
Description
Citation
HERTL, V. Minimalistický správce aplikací a souborů pro OS Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Existuje nějaká konkrétní motivace pro tvorbu minimalistického správce souborů? (např. konkrétní zařízení s omezenými zdroji?) Mohl byste prezentovat srovnání velikosti aplikace, paměťových nároků, případně dalších parametrů s podobnými existujícími nástroji?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO