Změna stávajícího systému řízení vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na konkrétní podmínky podniku ABC s.r.o. v oblasti finančního řízení podniku. Řeší otázku změny systému řízení malého podniku, která je nezbytná pro správné rozhodování a nakládání s prostředky v oblastech financí. V první části diplomové práce jsou popsána teoretická východiska související s finančním řízením podniku a posuzováním jeho finanční výkonnosti. V praktické části diplomové práce je posouzena finanční situace podniku, definovány zjištěné nedostatky a následně navržena opatření vedoucí ke zlepšení stávajícího stavu.
This diploma thesis is aimed at specific conditions of ABC s.r.o. company and its financial management. The thesis deals with changes in management system of a small company, that is necessary for correct decision making and managing of financial resources. The first part of this thesis contains theory related to financial management and its evaluation. The second part clarifies financial situation in the company, defines identified drawbacks and is followed by measures, that provide improvement of current conditions.
Description
Citation
POLÁCH, I. Změna stávajícího systému řízení vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO