Inteligentní doplňování slov v GUI pro přepisování matričních záznamů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vytvořením systému inteligentního doplňování slov pro přepis matričních záznamů. Systém je implementován jako součást grafického uživatelského rozhraní webové aplikace DEMOS. Hlavním úkolem systému je zobrazování návrhů slov pro jednotlivé položky záznamu, inteligentní doplňování částí matričního záznamu, zobrazování návrhů údajů k jednotlivým osobám záznamu a zobrazování návrhů obsahujících údaje vhodné k doplnění celého matričního záznamu.
This thesis is about creation of an intelligent word completion system for parish records rewriting. System is implemented as a part of graphical user interface of web application DEMOS. Main task of this system is displaying word suggestions for an individual record items, intelligent populating parts of parish record, displaying data suggestions for individual people of record and displaying suggestions which contains data suitable to populate the whole parish record.
Description
Citation
POSTULKA, A. Inteligentní doplňování slov v GUI pro přepisování matričních záznamů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Uveďte přesnější informace o průběhu a výsledcích testování aplikace na uživatelích (počet, věk, apod.).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO