iOS aplikace pro komunitní sledování gastronomických služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce obsahuje návrh a implementaci aplikace pro operační systém iOS. Dále se zaměřuje na popis současných technologií použitých k vytvoření aplikace a aktuálního stavu již hotových řešení. Na základě těchto poznatků je vyhotoven návrh, implementace a testování aplikace. Výsledná aplikace umožňuje zobrazit uživatelům gastronomická zařízení v okolí. Její obsah si vytváří sami uživatelé.
This bachelor thesis contains design and implementation of application for iOS operating system. Also, it focuses on the description of current technologies used to create an application and the current state of completed solutions. Design, implementation and testing of the application are made thanks to the aforementioned knowledge. The final application allows users to view nearby gastronomic facilities. Contents of the application is created by the users themselves.
Description
Citation
MARTINŮ, M. iOS aplikace pro komunitní sledování gastronomických služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Jan Černocký (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Na straně 14 uvádíte možnosti vylepšení stávajících aplikací. Je uveden pouze jeden problém, a to nutnost explicitní registrace a přihlašování. Vaše řešení toto nevyžaduje, je však omezeno výhradně na platformu iOS. K tomu mám dvě otázky - lze najít nějakou zásadní odlišnost vašeho řešení od existujících aplikací a co by bylo nutné upravit, aby bylo vaše řešení použitelné i na jiných platformách?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO