Program pro podporu plánování rozvrhů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací programu pro plánování rozvrhů výuky a zkoušek na FIT VUT v Brně. Výsledný program poskytne podporu pro přípravu vstupních dat, kompletaci požadavků vyučujících a dále umožní samotné plánování a následný export dat ve formátech vhodných pro import do informačního systému FIT i do dříve využívané aplikace. Teoretická část se věnuje obecné problematice plánování rozvrhů a specifikům plánování na FIT. Realizační část obsahuje návrh systému a popis implementace aplikace. Výsledkem práce je software, který je aktuálně využíván pro podporu plánování rozvrhů na FIT VUT v Brně.
This thesis deals with the design and implementation of a schedule planning software for lectures and exams at FIT VUT. The final result will provide support for input data preparation, completing teacher's requirements and allowing the planning and subsequent data export in formats suitable for importing into the FIT information system and into the previously used application. The theoretical part deals with general issues of schedule planning and specifics of planning at FIT. The implementation part contains the system design and application implementation description. The result of the work is a software that is currently used to support timetable scheduling at FIT VUT.
Description
Citation
TESAŘOVÁ, A. Program pro podporu plánování rozvrhů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Mohla byste prosím popsat, proč v práci používáte u předmětů příznaky?  
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO