Plánovací modul pro Kanboard.org

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V dnešní době se ve firmách často musí úkoly rozdělit mezi více lidí. Zároveň jeden člověk většinou pracuje na více úkolech současně. Proto je třeba rozumně rozvrhnout práci každého člověka pro dosažení co největší efektivity. K tomu by měl sloužit modul pro Kanboard, kterému se věnuji v této práci.
Nowadays, in most corporations must be tasks split between more than one person. Simultaneously one person work on more tasks at the same time. That is the reason, why people must plan their work, to achieve maximum efficiency. To do that, the module for Kanboard, which I describe in this work, should be used.
Description
Citation
HOLUBÁŘ, J. Plánovací modul pro Kanboard.org [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Vysvětlete blížeji use case diagram znázorněný na str. 16, zejména pak vztah manažera a zaměstnance.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO