Informační systém florbalového týmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá studiem webových technoloií a následným vytvořením informačního systému pro florbalový tým FbC ReActive Aligators E kvůli přehledným statistikám a správě docházky na události. Informační systém je naprogramován formou webové aplikace s podporou frameworku Nette. Systém umožňuje přihlašování na události (tréninky, zápasy) a zobrazování dané docházky. Systém automaticky extrahuje data (zápasy, tabulku soutěže, statistiky hráčů) ze stránek Českého florbalu a ukládá je do databáze. Stažené statistiky jsou veřejně přístupné v informačním systému.
This bachelor thesis is focused on study of web technologies and the subsequent creation of an information system for floorball team FbC Reative Aligators E for well-aranged statistics and event attendance management. The information systém is programmed as a web aplication with Nette framework support. The system allows logging to events (trainings, matches) and displaying off attendance. The systém automatically extracts data (matches, competition table, player statistics) from Czech floorbal websites and stores them in the database. The downloaded statistics are the publicly avaible in the informaction system.
Description
Citation
ZMEK, J. Informační systém florbalového týmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (místopředseda) Ing. David Bařina, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Z jakého důvodu jste se rozhodl po každé sezoně z databáze mazat historické statistiky? nebylo by výhodnější databázi navrhnout tak, aby je mohla ukládat? Jaký dopad by na extrakci dat mělo, kdyby došlo ke změně způsobu zobrazování data na stránkách florbalového svazu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO