Trasování objektu v reálném čase

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Sledování obecného objektu na zařízení s omezenými prostředky v reálném čase je obtížné. Mnoho algoritmů věnujících se této problematice již existuje. V této práci se s nimi seznámíme. Různé přístupy k této problematice jsou diskutovány včetně hlubokého učení. Představeny jsou reprezentace objektu, datasety i metriky pro vyhodnocování. Mnoho sledovacích algorimů je představeno, osm z nich je implementováno a vyhodnoceno na VOT datasetu.
Tracking a general object in real time on an embedded device is a challenge. Many algorithms for tracking objects have been developed. This thesis introduces some of these algorithms. Different approaches are discussed, including deep learning. Object representations, evaluations datasets and metrics are shown. Many tracking algorithms are presented, eight of them are implemented and evaluated on the VOT dataset.
Description
Citation
KRATOCHVÍLA, L. Trasování objektu v reálném čase [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Bohumil Horák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (místopředseda) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Petr Petyovský, Ph.D. (člen) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-08-27
Defence
Student obhájil diplomovou práci s výhradami. Reagoval na dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO