Implementace tvarování anténních příjmových svazků radaru v FPGA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem, implementací a ověřením funkce digitálního tvarovače přijmových svazků 3D radaru. V textu práce je odvozen algoritmus tvarování a detailně popsána jeho implementace na desce osazené obvodem Cyclone V. V závěru je provedeno ověření funkce tvarovače a popsány možnosti jeho dalšího využití.
This thesis deals with design and implementation of digital beamformer for 3D radar. The text of this thesis contains derivation of beamforming algorithm and detailed description of it’s implementation on development kit with Cyclone V circuit. At the end of the thesis the beamformer design is verified and it’s further usage is discused.
Description
Citation
BÁRTA, J. Implementace tvarování anténních příjmových svazků radaru v FPGA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vítězslav Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-08-27
Defence
Student seznámil komisi s řešením své diplomové práce a odpověděl otázky komise. Byla provedena analýza časování výpočtů v obvodu beamformeru vzhledem k frekvenci příchozích dat a požadované latenci výpočtu? Připomínky k úpravě a korekci práce. Využití zařízení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO