Modul pro transformaci dat pro digitální úřední desky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce bylo navrhnout a implementovat aplikaci umožňující univerzální přístup k datům ze systémů elektronické spisové služby a jejich následnou transformaci do jednotného formátu. Ze získaných poznatků o těchto systémech byly navrženy rozhraní pro stahování, ukládání a transformaci dat. Výsledky této práce poskytují uživatelskou konfiguraci a jednoduchou integraci nových zdrojů dat. Funkčnost byla ověřována nástroji pro průběžnou integraci a průběžné nasazení.
The goal of this thesis was creation of application that will allow a universal way of getting data from electronic document and record management systems and their transformation to unified designed format. Interfaces for downloading, storing and transforming data were designed from knowledge of these systems. Created solution offers user configuration and easy way to add new data sources. Functionality was verified with using tools for continuous integration and continuous delivery.
Description
Citation
LEONOV, M. Modul pro transformaci dat pro digitální úřední desky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Jan Černocký (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Mohl byste stručně přiblížit způsob získání dat ze spisových služeb pomocí protokolu SOAP a zejména rozdíly mezi spisovými službami různých dodavatelů v tomto ohledu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO