Informační systém fotbalového týmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom bakalárskej práce je vytvoriť informačný systém pre futbalový klub. Zameriava sa na užívateľov tohto systému a ich možnosti interakcie. Tréner mužstva má právomoc vytvárať a evidovať zranenia, pokuty, alebo tréningy. Hráčom je potom umožnené sa tréningov zúčastniť. Systém obsahuje podrobné štatistiky hráčov v lige a ligovú tabuľku tímov. Po zápase sa dá prezerať zostava tímu a jednotlivé štatistiky hráča v zápase. Na vývoj práce bol využitý PHP framework Laravel verzia 5.7 a databáza MySQL.
The goal of this bachelor thesis is to create information system. Thesis is focused on users and their interaction with system. Manager of the team has rights to create injury, fine or trainings. Players are allowerd to join the trainings. System contains detail statistics about players and information about team positions in the league table. After match you are allowed to check team squad and the player's statistics from the match. PHP framework version 5.7 and MySQL database were used for the development of the system.
Description
Citation
VAŠKO, M. Informační systém fotbalového týmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Fusek, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Zvažoval a testoval jste i jiné frameworky než Laravel? Dokážete alespoň zhruba porovnat náročnost vývoje např. ve Flasku a Djangu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO