Optimalizace činnosti malého pivovaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na oblast informačních technologií, konkrétně na optimalizaci činnosti výrobny prostřednictvím návrhu specifického informačního systému pro minipivovar. Práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na studium stávající situace, zejména proniknutí do problematiky a analýzu dat. Druhá část se věnuje návrhu architektury informačního systému na základě požadavků. Třetí část následně implementuje předchozí bod do finálního produktu, jehož nadstavbou je automatizovaný program pro vyhodnocování nejvhodnějších pracovních akcí. Na závěr jsou prezentovány výsledky verifikace a validace a návrh dalších možných rozšíření.
The bachelor thesis is focused on the section of information technology, specifically on the processing optimization by an information system design for a microbrewery. The thesis is divided into three parts. The first part is focused on the study of the current situation, especially deep data analysis. The second part deals with designing the information system architecture based on the clients requirements. The third part then implements the previous point to the final product, which is extended by an automated program for evaluating the most suitable work actions. The conclusion is a validation and verification of the final produduct and suggesting possible extensions.
Description
Citation
ZILVAR, M. Optimalizace činnosti malého pivovaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Jan Černocký (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Mohl byste zhodnotit použitý způsob implementace a naznačit, jaké lepší prostředky by bylo možno použít pro jeho zlepšení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO