Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na návrhy v oblasti snižování nezaměstnanosti v okrese Vyškov. Cílem je snížení míry nezaměstnanosti a zvýšení uplatnitelnosti uchazečů o zaměstnání na trhu práce. Analyzuje aktuální situaci nejen v okrese Vyškov, ale i v rámci celé České republiky a Evropské unie. Obsahuje návrhy ke zvýšení zaměstnanosti v daném regionu.
The thesis focuses on proposals in the area of decreasing the rate of unemployment in the district of Vyškov. The main target is to decrease the rate of unemployment and to increase employability of clients of the Labour Office on the labour market. The thesis analyzes the current situation not only in the district of Vyškov but also all over the Czech Republic and the European Union. It includes proposals of raising the employment rate in this region.
Description
Citation
PIŇOUS, O. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) JUDr. Vladimír Sitta, MBA (místopředseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (člen) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO