Prezentační pavilon Papírny WANEMI, a.s. v Zábřehu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
PRÁCE SE ZABÝVÁ NÁVRHEM PREZENTAČNÍHO PAVILONU PAPÍRNY WANEMI, A.S. V ZÁBŘEHU. V rámci továrny je řešeno prostorové uspořádání zelené zóny, ve kterém jsou umístěny objekty restaurace, administrativní budovy, dočasného pavilonu a prezentačního pavilonu. Prezentační pavilon je řešen jako multifunkční prostor, je v něm umístěna stálá expozice firmy Waneni, ale i výstavy dočasného charakteru. Objekt je možno využít na rozličné druhy akcí, např. semináře , výstavy, kulturní akce, popřípadě přednášky. Pro tyto příležitosti je zde umístěn sál se stupňovitým hledištěm i přednášková místnost s variabilním systémem posuvných stěn. Objekt je vybaven příslušným zázemím pro návštěvníky s možností občerstvení formou rautu. Pro tyto příležitosti lze použít i přilehlé terasy s návazností na vodní plochu.
THIS THESIS DEALS WITH A DESIGN OF PRESENTATION PAVILION OF WANEMI, A.S. PAPER-MILL IN ZÁBREH. Project of the factory includes plans of green zone where are located administrative facilities, restaurant, temporary pavilion and permanent pavilion. Presentation pavilion is designed as multifunctional building where is placed the permanent exhibition of company Wanemi as well as temporary exhibitions. This facility can be also used for different kinds of events, such as seminars, exhibitions, cultural events and conferences. Hall with terraced auditorium and seminar room with variable wall positioning system is designed in this facility for such occasions. The building is equipped with appropriate facilities for visitors buffet. The visitors can also use nearby standing terraces connected with water reservoir.
Description
Citation
TOMISOVÁ, I. Prezentační pavilon Papírny WANEMI, a.s. v Zábřehu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Luboš Františák, Ph.D. (člen) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) prof. Ing. arch. Vladimír Šlapeta, DrSc. (člen) Ing. Jaroslav Štikar (člen)
Date of acceptance
2010-06-01
Defence
Student odprezentoval projekt a reagoval na dotazy a připomínky oponenta, vedoucího práce a členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO