Studie variant odkanalizování obce do 2000 EO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem variant odkanalizování a likvidace odpadních vod ve vybrané obci. Řešenou oblastí pro tuto práci je obec Rovečné s místní částí Malé Tresné. Cílem práce je navrhnout vhodnou variantu a posoudit ji z ekonomického hlediska s ohledem na dotační tituly. Autorka se zabývá výběrem vhodného způsobu odkanalizování zájmového území a následné likvidace odpadních vod, přičemž vychází z příslušných norem a souvisejících předpisů. Navržené varianty jsou následně posouzeny z ekonomického hlediska a je doporučena vhodná varianta řešení.
The diploma thesis deals with the design of variants of sewerage and wastewater disposal in the selected municipality. Solved area for this work is the village Rovečné with the local part of Malé Tresné. The aim of this work is to propose a suitable variant and to assess it from the economic point of view with regard to grant titles. The author deals with the selection of a suitable method of sewerage of the area of interest and subsequent waste water disposal, based on the relevant standards and related regulations. The proposed options are then assessed from an economic point of view and a suitable solution option is recommended.
Description
Citation
KRUPICOVÁ, S. Studie variant odkanalizování obce do 2000 EO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Pollert ml., Ph.D. - předseda, doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc. - místopředseda, Ing. Daniela Šíblová - tajemník, Ing. Renata Biela, Ph.D. - člen, Ing. Petr Baránek - člen, Ing. Miroslav Svoboda, Ph.D. - člen, Ing. Petr Prax, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Raček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
V úvodu obhajoby student přednesl hlavní teze diplomové práce. Byly přečteny posudky vedoucího práce a oponenta. Student zodpověděl připomínky obsažené v posudcích. Diskuze k diplomové práci se zaměřila na téma: Otázka 1: Jsou nějaké případy sdružení DČOV ve Vaší případové studii? Otázka 2: V jakém programu byl proveden ekonomický návrh variant? Otázka 3: Kam se bude vypouštět vyčištěná odpadní voda z DČOV? Otázka 4: Jaká je aktuální denní spotřeba vody na osobu v dané lokalitě?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO