Rezidence Zlatá Pole v Letovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je vyprojektování dopravní infrastruktury pro novostavbu 4. bytových domů v Letovicích. Projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení obsahuje směrové a výškové řešení stavby, vyřešení statické a pěší dopravy a také návrh dopravního značení a rozhledových poměrů. Celá nově vznikající lokalita je navržena jako zóna 30.
The aim of the diploma thesis is designing the transport infrastructure for the new building of the 4 apartment buildings in Letovice. The design documentation for building permission contains direction and height solution of the building, static and pedestrian traffic and also design traffic signs and outlook’s ratios. The whole newly emerging site is designed as zone 30.
Description
Citation
NOVÁK, M. Rezidence Zlatá Pole v Letovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Doc. Ing. Josef Kocourek, Ph.D. - předseda, doc. Dr. Ing. Michal Varaus - místopředseda, Ing. Tomáš Efenberk - tajemník, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - člen, Ing. Martin Všetečka, Ph.D. - člen, Ing. Petr Mondschein, Ph.D. - člen, Ing. Luděk Mališ - člen, Ing. Petr Soldán - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Prezentace je v dostatečné úrovni. Jsou zobrazeny jednotlivé výkresy s vyznačenými problémy a s řešením. Ústní projev je srozumitelný a výstižný, bez zaváhání. Připomínky oponenta byly zodpovězeny na dostatečné úrovni. Otázky ze strany komise byly zodpovězeny dostatečně a s vysvětlením.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO