Dopravní obsluha nádraží u řeky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem dopravní obsluhy nového brněnského nádraží v poloze Řeka. Cílem práce bylo navrhnout variantní řešení dopravního uzlu městské hromadné dopravy a autobusového nádraží, a zároveň vyřešit obsluhu nádraží individuální automobilovou dopravou a parkování kolem hlavního nádraží. Dále se diplomová práce zabývá pěšími vazbami a cyklistickou dopravou v řešené oblasti.
The diploma thesis deals with the design of the transport service .of the new railway station in Brno - to be more specific, its placement in position River.. The aim of this project is to design solutions fot the public transportation terminal and the bus station in many variants, as well as tp solve the service by individual car transportation and parking around the main station. Furthermore, the thesis deals with problems of pedestrian ties and bicycle paths in the area.
Description
Citation
STUPKA, P. Dopravní obsluha nádraží u řeky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Doc. Ing. Josef Kocourek, Ph.D. - předseda, doc. Dr. Ing. Michal Varaus - místopředseda, Ing. Tomáš Efenberk - tajemník, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - člen, Ing. Martin Všetečka, Ph.D. - člen, Ing. Petr Mondschein, Ph.D. - člen, Ing. Luděk Mališ - člen, Ing. Petr Soldán - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Prezentace je v dostatečné úrovni. Jsou zobrazeny jednotlivé výkresy s vyznačenými problémy a s řešením. Ústní projev je srozumitelný a výstižný, s mírným zaváháním. Připomínky oponenta byly zodpovězeny na dostatečné úrovni. Otázky ze strany komise byly zodpovězeny dostatečně a s vysvětlením.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO