Zdravotně technické instalace a plynovod v polyfunkčním objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v polyfunkčním objektu v Miroslavi. Jedná se o polyfunkční dům se čtyřmi nadzemními a jedním podzemím podlažím. Byty se nacházejí ve všech nadzemních podlažích a kanceláře v prvním nadzemním podlaží. V teoretické části je pojednáno o recyklaci vod a o jejich zpětném využívání.
Diploma thesis deals with sanitation installations and gas installations in polyfunctional building in Miroslav. Polyfunctional building has four overground floors and one basement. The apartments are located on all overground floors and the offices are located on first over-ground floors. In the theoretical part discusses about the recycling of water and its use.
Description
Citation
BARTEK, V. Zdravotně technické instalace a plynovod v polyfunkčním objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jana Peráčková, Ph.D. - předseda, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Doležal - tajemník, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jan Topič, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen, Ing. Ladislav Bárta, CSc. - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-30
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal Zdravotně technické instalace a plynovod v polyfunkčním objektu. V teoretické části student popsal recyklaci vody na reálném objektu. Dále popsal návrh zdravotně technické a plynovodní instalace. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. B – Student velmi dobře reagoval na připomínky oponenta i členů komise a snažil se zdůvodnit navržená a použitá řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO