Zdravotně technické instalace a plynovod v poliklinice

Abstract
Diplomová práce řeší problematiku zdravotně technických a plynovodních instalací. Teoretická část je zaměřena na popis a rozdělení průtokoměrů vody a měřením průtoku. Výpočtová a projektová část zpracovává konkrétní řešení rozvodů kanalizace, vodovodu a plynovodu v poliklinice. Objekt se nachází v Brně a jde o jeho rekonstrukci, která je rozdělena do etap. Řešená část objektu je zaměřena na 5.etapu.
The diploma thesis is focused on sanitary installations. Theoretical part is focused on description of flow meters and their categorization and flow measurement. Calculation and project part is about water suplly, sewerage and pipeline in health care center. Building is located in Brno and it is a reconstruction, which is divided into stages. The part of the building, which is solved in this thesis is 5. stage.
Description
Citation
KRÁLOVÁ, K. Zdravotně technické instalace a plynovod v poliklinice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jana Peráčková, Ph.D. - předseda, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Doležal - tajemník, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jan Topič, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen, Ing. Ladislav Bárta, CSc. - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-30
Defence
Studentka nejprve představila svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsala Zdravotně technické instalace a plynovod v poliklinice. V teoretické části představila a popsala typy průtokoměrů, měření průtoku. V praktické části popsala návrh instalací v rekonstruovaném objektu. Vyjádřila se k připomínkám oponenta a odpovídala na připomínky členů komise. B – Student velmi dobře reagoval na připomínky oponenta i členů komise a snažil se zdůvodnit navržená a použitá řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO