Stanovení hospodářského vývoje stavebního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce na téma „stanovení ekonomického vývoje stavebního podniku“ se zaobírá vypracováním finanční analýzy konkrétního stavebního podniku na základě veřejně dostupných účetních výkazů. Je postupně zpracována elementární analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, poté následně vybrané poměrové ukazatele, a nakonec souhrnné ukazatele. V závěru byla společnost zhodnocena a bylo stanoveno doporučení do budoucnosti.
This diploma thesis “Determination of the economical development of a construction company” deals with conceiving of financial analysis of a particular construction company based on publicly available financial statements. An elementary analysis of balance sheet and income statement is gradually elaborated, followed by an analysis of chosen ratio indicators and overall indicators. The conclusion is dedicated to the company’s evaluation and further recommendations for the future development.
Description
Citation
DIVIŠ, M. Stanovení hospodářského vývoje stavebního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Svatopluk Pelčák - tajemník, Bc. Anděla Švecová - tajemník, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student seznámil členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo stanovení hospodářského vývoje stavebního podniku. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO