Smluvní podmínky FIDIC v projektovém řízení staveb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na smluvní podmínky FIDIC v projektovém řízení. Konkrétně na zpracování časových rezerv v harmonogramu projektu. Cílem diplomové práce je odpovědět na otázky spojené s časovými rezervami. Kdo je jejich vlastníkem ve výstavbovém projektu. Kdo a za jakých podmínek může časové rezervy v případě zpoždění projektu čerpat. Výstupem diplomové práce je shrnutí těchto poznatků a doporučení pro další projekty.
The thesis focuses on the contract´s terms and conditions of FIDIC in project management. Especially, the processing of time reserves in the project schedule. The aim of the thesis is to answer questions related to time reserves. Who owns them in the construction project. Who and in what conditions the time reserves can be drawn in case of project delay. The output of the thesis is a summary of these findings and recommen-dations for other projects.
Description
Citation
KOČÍBOVÁ, M. Smluvní podmínky FIDIC v projektovém řízení staveb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Eva Burešová - tajemník, Ing. Jiří Rouzek - tajemník, Ing. Dagmar Götzová, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byly smluvní podmínky FIDIC v projektovém řízení staveb. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO