Firemní kultura a komunikace ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce má za úkol definovat firemní kulturu a komunikace ve stavebních podnicích. Práce obsahuje vymezení obou pojmů. Zhodnocení firemních kultur a komunikace v jednotlivých podnicích bude probíhat na základě kvantitativního dotazníkového šetření. Jednotlivé otázky budou mít svůj vlastní komentář a na závěr vyhodnotím, která ze spolupracujících firem má firemní kulturu a komunikaci na nejlepší úrovni. Současně uvedu i doporučení pro případnou změnu. Cílem práce je teoreticky vymezit téma významu firemní kultury a komunikace ve stavebnictví. V praktické části pak provést výzkumné šetření, analyzovat jeho výsledky a posoudit jejich praktické uplatnění ve stavební oblasti.
The aim of this thesis is to define the corporate culture and communication in construction companies. The thesis contains definition of both terms. Evaluation of corporate cultures and communication in individual companies will be based on a quantitative questionnaire survey. Individual questions will have their own comments and at the end I will evaluate which of the cooperating companies has the best corporate culture and communication. I will also provide recommendations for possible changes. The cooperating companies are: DELTA Projektconsult, s.r.o .; KOMFORT, a.s .; OHL ŽS, a.s. The aim of the thesis is to theoretically define the topic of the importance of corporate culture and communication in the construction industry. In the practical part, then carry out a research investigation, analyze its results and assess their practical application in the construction area.
Description
Citation
KUXOVÁ, H. Firemní kultura a komunikace ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Svatopluk Pelčák - tajemník, Bc. Anděla Švecová - tajemník, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo firemní kultura a komunikace ve stavebnictví. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího a oponenta závěrečné práce odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO