Řízení stavební zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce řeší problematiku řízení stavebních zakázek. Klíčem k úspěšnému podnikání a stabilní pozici na konkurenčním trhu je způsob plánování, řízení a kvalitní zpracování stavební zakázky. Cílem této diplomové práce je u vybraného podniku, v mém případě firmy ARCHATT, s.r.o., obecně popsat a analyzovat řízení stavební zakázky. Tím se také v této práci zabývám, a to u konkrétní zakázky Oprava Severního parkánu a hradeb Pražském hradu. Obsahem práce je zpracovaná dokumentace dodavatelské přípravy na tuto zakázku a detailní popis umožnění vstupu stavebních pracovníků na tento denně střežený objekt.
This diploma thesis solves problems of construction orders management. The key to successful business and stable position in a competitive market is the way of planning, managing and quality processing of construction orders. The aim of this diploma thesis is to describe and analyze the management of a construction order in a selected company, in my case ARCHATT, s.r.o. I also deal with this in this work, namely for the specific order Oprava Severního parkánu a hradeb of Prague Castle. The content of the work is a processed documentation of the supplier's preparation for this order and a detailed description of the entry of construction workers to this daily guarded building.
Description
Citation
SAŇÁKOVÁ, M. Řízení stavební zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Daniela Špirková, PhD. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Vojtěch Biolek - tajemník, Pavlína Havlasová - tajemník, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D. - člen, Ing. Miloš Waldhans - člen, Ing. Roman Staněk - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo "Řízení stavební zakázky". Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO