Financování veřejné zakázky s využitím dobrovolného svazku obcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se věnuje problematice financování veřejných zakázek obcemi a dobrovolnými svazky obcí. Teoretická část je zaměřena na veřejné zakázky, veřejnou správu, spolupráci obcí, fungování dobrovolných svazků obcí a způsoby financování veřejných investic. Cílem práce byla analýza dobrovolných svazků obcí v Moravskoslezském kraji a posouzení financování konkrétního projektu budovaného v rámci dobrovolného svazku obcí.
This thesis is dedicated to the financing of public community and voluntary association of municipalities. The theoretical part is focused on Public procurement, public administration, the cooperation of municipalities, the functioning of voluntary unions of municipalities and ways of financing public investments. The aim of the thesis was to analyze voluntary unions of municipalities in the Moravian-Silesian Region and to assess the financing of a specific project built within the voluntary union of municipalities.
Description
Citation
SEDLAŘÍKOVÁ, Z. Financování veřejné zakázky s využitím dobrovolného svazku obcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byla analýza Financování veřejné zakázky s využitím dobrovolného svazku obcí. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO