Rozvojové strategie Jihomoravského kraje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je rozdělena na dvě základní části. První část, jež se zaměřuje na teoretický přehled a vysvětlení základních pojmů, které se týkají problematiky regionálního rozvoje, regionální politiky a rozvojových strategií. Druhá, praktická část se zaměřuje na charakteristiku Jihomoravského kraje a zaměřuje se na problematiku konkurenceschopnosti, která je vypočtena na základě statistických proměnných a je doplněna o SWOT analýzu a určení vlivů, které mají vliv na navržený regionální rozvoj.
The diploma thesis is divided into two basic parts. The first part focuses on the theoretical overview and explanation of basic concepts related to the issue of regional development, regional politics and development strategies. The second practical part focuses on the characteristics of the South – Moravian Region and focuses on competitiveness issues, calculates on the basic of statistical variables and is supplemented by SWOT analysis and identification of impacts that have an impact on the proposed regional development.
Description
Citation
STROUHALOVÁ, D. Rozvojové strategie Jihomoravského kraje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Daniela Špirková, PhD. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Vojtěch Biolek - tajemník, Pavlína Havlasová - tajemník, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D. - člen, Ing. Miloš Waldhans - člen, Ing. Roman Staněk - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byly "Rozvojové strategie Jihomoravského kraje". Závěrečnou práci obhajovala na dobré úrovni vyžadované pro mgr. práce. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala dobře. Na otázky členů komise odpověděla na dobré úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla dobře. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na dobré požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO