Bytový komplex Netroufalky, objekt F - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování vybrané části stavebně technologického projektu pro bytový dům v komplexu Campus rezidenční areál II, situovaného v Brně – Bohunicích. Konkrétně byl vybrán bytový dům (objekt F, označen jako SO 204), na kterém budou řešeny monolitické konstrukce hrubé spodní stavby. Obsahem práce je technická zpráva ke stavebně technologickému projektu, vyhodnocení dopravních tras, vypracování technologických předpisů pro zvolené technologické etapy, časový harmonogram pro zvolenou etapu a dílčí detailní výsek typického podlaží. Dále je vypracováno zařízení staveniště s výkresovou i textovou částí, kontrolní a zkušební plán, položkový rozpočet s výkazem výměr, návrh strojních sestav a řešení bezpečnosti při práci.
The subject of the diploma thesis is to elaborate a selected part of the construction technology project for an apartment building in the Campus residential complex II, situated in Brno – Bohunice. Specifically, an apartment building (object F, designated SO 204) was selected, on which monolithic structures of the substructure will be solved. The content of the work is a technical report to the construction technology project, evaluation of transport routes, elaboration of technological regulations for selected technological stages, time schedule for the selected stage and partial detailed section of a typical floor. Furthermore, the construction site equipment with drawing and text part, control and test plan, itemized budget with bill of quantities, design of machine assemblies and work safety solutions are elaborated.
Description
Citation
ČERMÁK, J. Bytový komplex Netroufalky, objekt F - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, doc. Ing. Karel Dočkal, CSc. - místopředseda, Ing. Martin Hejl - tajemník, Ing. Michal Brandtner - tajemník, Ing. Václav Pospíchal, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student seznámil komisi se svým konstrukčním, dispozičním a technologickým řešením své diplomové práce v rámci prezentace doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Následně nastínil koncepci staveništního provozu přímo na výkrese zařízení staveniště a výkresech pro objekty zařízení staveniště. Student seznámil komisi se lhůtou výstavby i problematikou přípojek. Dále seznámil komisi s navrženou strojní sestavou. Student dále představil komisi svůj 3D model výkresů bednící sestavy. Dále student představil prostřednictvím animace provoz na staveništi. Student zodpověděl dotazy oponenta. doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. Dotaz na komunikaci s firmou vlastnící software výkresů bednící soustavy a na práci v daném softwaru. Student na dotaz odpověděl velmi dobře. Co bude montováno na předmontážní ploše? Student na dotaz odpověděl velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO