Stavebně technologický projekt výrobní haly v Bystřici nad Pernštejnem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu výrobní haly v Bystřici nad Pernštejnem. Obsahem práce je technická zpráva, studie realizace hlavních technologických etap, koordinační situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, časový a finanční plán stavby, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů, časový plán hlavních stavebních objektů, technologické předpisy pro montovaný skelet a vrtané piloty a s ním související dokumenty.
This diploma thesis is dealing with a construction-technological project of a production hall in Bystřice nad Pernštejnem. The main subject of the thesis is a technological report, a realization study of the main technological phases, a coordination situation of the construction with broader relations to transport routes, a project of the office building site equipment, a suggested list of the main construction vehicles, a time plan for the main building objects, technological prescriptions for a prefabricated skeleton and bored piles and documents related to this.
Description
Citation
FŇUKAL, R. Stavebně technologický projekt výrobní haly v Bystřici nad Pernštejnem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Lukáš Bříza - tajemník, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Michal Král - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Jan Mesiarkin - člen,
Date of acceptance
2020-01-29
Defence
Po představení seznámil student komisi s tématem své diplomové práce. V rámci připravené prezentace, kterou student vytvořil v PPT a doplnil o ilustrace obrázky a schématy, seznámil komisi podrobněji s následujícími body: - umístění stavby - informace o objektu - technická zpráva ke stavebnětechnologickému projektu - studie realizace - koordinační situace a širší dopravní vazby - časový a finanční plán objektový - projekt zařízení staveniště - plán zajištění materiálových zdrojů pro etapu pilotáže V rámci PPT prezentace zpracoval student také odpovědi na dotazy a připomínky oponenta. Na připomínky reagoval student velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO