Stavebně technologický projekt přístavby areálu Lékařské fakulty v Praze

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem vyhotovené práce je vypracování stavebně technologického projektu pro přístavbu Lékařské fakulty v Praze. Byla zpracována technická zpráva, situace stavby s řešením dopravy, objektový časový a finanční plán, studie realizace hl. technolog. etap, projekt zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, technologický předpis k provádění monolitických svislých a vodorovných nosných konstrukcí spolu s kontrolním a zkušebním plánem. Dále práce obsahuje časový plán hlavního objektu, plán zajištění materiálových zdrojů a finanční analýzu bednění. Podkladem pro vyhotovení technologické přípravy je projektová dokumentace stavby.
The goal of this diploma thesis is the processing of the building-technological project for Health University in Prague. For the thesis there was elaborated a technic report, situation of the construction place, object time schdule and financial plan, the study of the implementation of technologist. Stages, project of construction site equipment, design of mechanical assembly, technological regulation for the implementation of monolithic vertical and horizontal load-bearing structures together with inspection and test plan. Furthermore, the thesis contains a schedule of the main building, a plan for securing material resources and a financial analysis of the formwork. The basis for preparation thesis is the project documentation of the construction.
Description
Citation
JANUŠKA, M. Stavebně technologický projekt přístavby areálu Lékařské fakulty v Praze [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, doc. Ing. Peter Makýš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Lukáš Bříza - tajemník, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Jan Mesiarkin - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Michal Král - člen, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Po představení seznamuje student komisi s řešenou stavbou a objekty, které řešil v rámci diplomové práce. Dále seznamuje s technologickými etapami, s umístěním stavby. Prezentaci si připravil v PPT. Svůj výklad ilustruje obrázky a schématy, které promítá. Více seznamuje komisi s etapou spodní stavby. Podrobněji se věnuje i hrubé stavbě a dimenzování zvedacího mechanizmu. Student si v rámci DP připravil finanční analýzu bednění stropní konstrukce. Podrobněji se věnuje bednění obloukových stěn. V rámci PPT má připraven i objektový časová a finanční plán podrobnější časový harmonogram, na kterém prezentuje délku výstavby. V rámci prezentace si student připravil odpovědi na otázky oponenta. Doc. Ing. Makýš, Ph.D. pokládá doplňující dotazy. Student odpovídá
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO