Stavebně technologický projekt objektu v areálu Rotana

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu objektu v areálu Rotana. Cílem práce je návrh vhodného postupu realizace objektu. Práce řeší časový plán hlavního stavebního objektu, položkový rozpočet, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, projekt zařízení staveniště, studii realizace hlavních technologických etap, plán zajištění materiálových zdrojů, technickou zprávu, časový a finanční objektový plán. Práce se také zaměřuje na porovnání pažení stavební jámy se svahováním.
The aim of the diploma thesis is to process a construction-technological project of the building in the area Rotana. The aim of the thesis is to propose a suitable implementation procedure of the building. The thesis deals with the time schedule of the main object, itemized budget, major building machines and mechanisms, project of site equipment, study of the main construction phase realization, plan for securing material resources, technical report, time and financial object plan. The thesis also focused on the comparison bracing of foundation with the slopes.
Description
Citation
KADLEC, M. Stavebně technologický projekt objektu v areálu Rotana [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, doc. Ing. Peter Makýš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Lukáš Bříza - tajemník, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Jan Mesiarkin - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Michal Král - člen, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Po představení seznamuje komisi s obecnými informacemi o stavbě. Podrobněji seznamuje s technologickými etapami a konstrukčním řešením objektu. Prezentaci si připravil v PPT. Svůj výklad ilustruje obrázky a schématy, které promítá v rámci PPT. Dále prezentuje dobu výstavby na časovém harmonogramu. Podrobněji se věnuje pažení stavební jámy a umístění zvedacího mechanizmu. Student navrh záporové pažení. V rozpočtovém programu provedl vyčíslení nákladů na pažení, se kterým komisi seznamuje. Více se v rámci prezentace věnuje student i posouzení zvedacího mechanizmu pomocí zatěžovací křivky. Promítá též výkres zařízení staveniště a popisuje objekty zařízení staveniště. Doc. Ing. makýš Ph.D. pokládá doplňující dotazy ohledně zařízení staveniště. Student reaguje dobře. v rámci PPT si student připravil i odpovědi na připomínky a otázky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO