Administrativní budova v Brně, stavebně technologická příprava stavby.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je stavebně technologická příprava administrativní budovy v Brně. Práce obsahuje technickou zprávu, stavebně technologickou studii, technologické předpisy, návrh vhodných strojů a mechanismů potřebných pro realizaci a širší vztahy dopravních tras na staveniště. Dále obsahuje kontrolní a zkušební plány, podrobný časový plán hlavního stavebního objektu, plány nasazení pracovníků, hlavních pracovních strojů a mechanismů, položkový rozpočet a projekt zařízení staveniště. Na závěr jsou vypracovány výkresy bednění základů a stropní konstrukce a porovnání obě varianty stropní konstrukce.
The subject of this diploma thesis is civil technical project of an administrative building in Brno. The work includes a technical report, a construction technology study, technological prescriptions, proposal of suitable machines and mechanisms required for construction and wider relationships of transport routes to construction site. It also includes control and test plans, a detailed timetable for the main building object, deployment plans for workers, major work machinery and mechanisms, an item budget and a construction site equipment project. Finally, there are drawings of boarding foundations and ceiling structures and a comparison of the two variants of the ceiling structures.
Description
Citation
ROMASHKYN, M. Administrativní budova v Brně, stavebně technologická příprava stavby. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, doc. Ing. Karel Dočkal, CSc. - místopředseda, Ing. Martin Hejl - tajemník, Ing. Michal Brandtner - tajemník, Ing. Václav Pospíchal, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student seznámil komisi se svým konstrukčním, dispozičním a technologickým řešením své diplomové práce v rámci prezentace doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Následně nastínil koncepci staveništního provozu přímo na výkrese zařízení staveniště a výkresech pro objekty zařízení staveniště. Student seznámil komisi se lhůtou výstavby i problematikou přípojek. Dále seznámil komisi s navrženou strojní sestavou. Student zodpověděl dotazy oponenta. doc. Ing. Karel Dočkal, CSc. Řešil student napojení vodorovné a svislé hydroizolace? Student dotaz odpověděl. Čím bude beton hutněný? Student odpověděl dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO